Florarie online Tulcea - Livrare Flori și Cadouri în Tulcea - UCA FLOWERS - Strada Babadag Număr 18, Bloc 12, Scara A, Parter , Jud. Tulcea Email: comenzi@ucadecor.ro 0040769292406

Politica de confidentialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.ucadecor.ro, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Ucadecor.ro poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre, adresa de ip a terminalului utilizat in efectuarea unei comenzi pe siteul nostru.
Prelucrarea acestor informații este efectuată de către SC Uca Decor Shop SRL. Atunci când plătiți prin card bancar, societatea noastră nu are acces la informații precum numărul cadrului, pin-ul, etc. Aceste informații le introduceți direct pe siteul procesatorului de plăti online, în cazul nostru Paylike.

În ce fel poate utiliza ucadecor.ro aceste informații personale ?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul ucadecor.ro, cum ar fi:

 • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
 • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
 • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră
 • generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către Dumneavoastră

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ucadecor.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

ÎMPĂRTĂȘIREA DATELOR CU TERȚI ucadecor.ro poate să împărtășească date cu caracter personal (precum nume, telefon, email, date de identificare fiscală) cu terțe organizații implicate în realizarea și livrarea comenzii, precum companiile livratoare și procesatorul de plată Paylike și banca Raiffeisen Bank. Adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea siteului nostru poate fi transmisă către câteva servicii de socializare, ajutor online în timp real sau monitorizare și analiza a traficului, precum Facebook, Google Analytics. Aceste siteuri pot deasemenea să plaseze propriile cookieuri în urma vizitei dumneavoastră.

Drepturile cumpărătorilor Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC Uca Decor Shop Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC Uca Decor Shop Srl se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane și să le utilizeze pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC Uca Decor Shop Srl.

SC Uca Decor Shop Srl va respectă drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001. La cererea dumneavoastră trimisă la adresa comenzi@ucadecor.ro, se obliga: să rectifice, actualizeze sau să șteargă datele a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Drepturile clienților includ:

 • dreptul la informare, SC Uca Decor Shop Srl vă informeaza pe site cu privire la datele personale colectate și modul în care acestea sunt utilizate. Puteți beneficia de această informare și printr-o cerere pe adresa de email sorinionita@yahoo.com
 • dreptul de acces la date, mai exact de a solicita de la SC Uca Decor Shop Srl să vă pună la dispozitie datele dvs. cu caracter personal utilizate, în mod gratuit pentru o solicitare pe an. Cererea va fi trimisă pe adresa de email sorinionita@yahoo.com
 • dreptul de intervenție asupra datelor, se referă la posibilitatea de a cere de la SC Uca Decor Shop Srl să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, datele furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001. Cererea va fi trimisă pe adresa de email sorinionita@yahoo.com
 • dreptul de opoziție și dreptul de retragere a consimțământului, puteți cere SC Uca Decor Shop Srl să nu prelucreze datele dvs. personale sau să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate
 • dreptul de a se adresa justiției, SC Uca Decor Shop Srl operează conform legilor statului Român
 • dreptul la portabilitatea datelor, pentru aceasta puteți trimite o cerere la sorinionita@yahoo.com
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.
 • În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de către Paylike.
 • Drepturile specificate mai sus pot fi exercitate trimițând un mesaj de tip email pe adresa sorinionita@yahoo.com, persoana de contact fiind Sorin Ionita.