Florarie online Tulcea - Livrare Flori și Cadouri în Tulcea - UCA FLOWERS - Strada Babadag Număr 18, Bloc 12, Scara A, Parter , Jud. Tulcea Email: comenzi@ucadecor.ro 0040769292406

Ce Flori Ne Reprezintă În Funcție De Zodie

Astrologia este o practică străveche de a urmări corpurile cerești pe cer pentru a face predicții despre viață aici pe pământ și ghida luarea deciziilor.

Mulți oameni își urmează astăzi semnele doar pentru distracție și distracție, dar unii cred că există adevăr în stele.

Unul dintre aceste adevăruri poate fi o preferință pentru plante și flori care se potrivesc cu zodia ta astrologică. Combinarea plantelor și astrologiei

Indiferent dacă sunteți sau nu un credincios ferm în ceea ce spun astrele, poate fi distractiv să folosiți semne zodiacale atunci când faceți alegeri despre plante.

Trăsăturile caracteristice ale fiecărui semn zodiacal pot duce la flori și plante asociate. Alegerea florilor pentru zodia ta astrologică poate fi destul de plăcută.

Folosiți flori din zodiac pentru a alege un cadou pentru cineva. Alegerea florii asociate semnului lor face un cadou minunat, unic și personalizat.

În mod alternativ, este posibil să doriți să utilizați plante asociate semnului propriu atunci când faceți alegeri despre plantele de casă pentru a adăuga în casa dvs. De asemenea, puteți proiecta o grădină zodiacală folosind una sau două plante din fiecare semn.

Flori și plante astrologice

Atunci cand esti invitat la ziua cuiva poti fi pus in incurcatura in legatura cu darurile pe care urmeaza sa i le faci. Ca sa nu mai fi pus in incurcatura, iata un pont: cumpara-i floarea potrivita zodiei lui.

Iată câteva exemple de plante zodiacale și flori astrologice care sunt adesea asociate cu fiecare dintre semnele:

Berbec

Berbecii sunt semne de foc care simbolizeaza incredere de sine, dinamica, energie, aventura. Sunt lideri innascuti si trend-setteri. Pentru ei sunt recomandate florile portocalii de orice fel, lalelele si crinul tigrat.

Aranjament floral Uca250 - cos nuiele alb, trandafiri,miniroze, hydrangea, ornitoghalum, oxypetallum, mix green
Aranjament floral Uca250 – cos nuiele alb, trandafiri,miniroze, hydrangea, ornitoghalum, oxypetallum, mix green

Taur

Taurul este simbolul incapatanarii, insa sunt foarte sensibil si senzuali. Semne de pamant, Berbecii sunt puternici si hotarati, insa inimosi si romantici. Ei se bazeaza foarte mult pe simturi si le plac mirosurile dulci, asa ca cele mai potrivite flori pentru ei sunt trandafirii, si crinul Stargazer.

Gemeni

Gemenii sunt duali. Pana la urma, semnul lor e “dublu”. Gemenii sunt expresivi si introspectivi, creative si poseda o imaginatie bogata. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt trandafirii, simbolul pasiunii si afectiunii. Vei “atinge” cu ei multiplelele fatete ale personalitatii lor.

Uca Flowers

Gemeni

Gemenii au o personalitate duală, sunt foarte expresivi și introspectivi. Adesea excelează în profesii artistice și sunt cunoscuți pentru firea lor creativă și imaginația bogată. Atunci când îi trimiți flori cuiva din această zodie, ai grijă să alegi culori strălucitoare și forme neobișnuite – buchete exotice cu flori tropicale.

Rac

Racii sunt amuzanți, simpatici și înțelegători. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt cele albe – mai ales trandafirii albi. Poate că asta are vreo legătură cu puritatea spiritului lor. Alege pentru ei un buchet cu flori albe și puțină verdeață și poate și un strop de culoare.

Buchet Uca170 – 17 trandafiri albi

Leu

Leii sunt foarte creativi și iubesc dansul, muzica, arta. Lor li se potrivește floarea soarelui, care sunt, desigur, strălucitoare și vesele ca ei. Un buchet imens de floarea soarelui ar fi darul perfect pentru o Leoaică.

Florarie Tulcea Uca Flowers and Candles

Fecioară

Fecioarele sunt prietenoase și perfecționiste, fiind foarte atente la detalii. Florile potrivite pentru ele sunt cele micuțe și curate, precum narcisele și crizantemele. Acestea arată minunat combinate cu plante verzi.

Florarie tulcea Uca Flowers

Balanță

Multe flori sunt associate cu Balanțele: hortensiile, margaretele sau trandafiri mari. Darul perfect pentru o Balanță ar fi un buchet frumos aranjat cu flori albastre, trandafiri mari și multă verdeață.

Uca Flowers and Candles

Scorpion

Unii ar putea spune că Scorpionii sunt foarte misterioși. Au o înclinație naturală spre partea academică, sunt inteligenți și foarte intuitivi. Florile perfecte pentru ei sunt bujorii.

Săgetător

Săgetătorii sunt atrăgători și amuzanți, iar florile potrivite pentru ei sunt garoafele. Aceste flori pot avea o varietate de culori. Săgetătorii par să prefere garoafele roz și albe, care arată fabulous atunci când sunt combinate în aranjamente.

Capricorn

Se spune că cei din zodia Capricorn devin mai buni pe măsură ce înaintează în vârstă – mai buni în sensul de mai înțelepți sau mai neastâmpărați, oare? Ei apreciază câștigurile material și viața bună. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt panseluțele și margaretele.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt deloc niște persoane convenționale. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt orhideele, care sunt foarte frumoase și pot avea diverse culori, arătând uimitor oricum le-ai aranja.

Orhidee – Florarie tulcea Uca Flowers

Pești

Peștii sunt intuitivi au un bun simț al umorului, fiind și foarte spirituali. Florile potrivite pentru ei sunt macii, liliacul, orhideele, și nuferii . Acestea arată fabulous într-un aranjament normal sau mai extravagant.

Orhidee Phalaenopsis Baby Uca Flowers and Candles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *