Florarie online Tulcea - Livrare Flori și Cadouri în Tulcea - UCA FLOWERS - Strada Babadag Număr 18, Bloc 12, Scara A, Parter , Jud. Tulcea Email: comenzi@ucadecor.ro 0040769292406

De ce sa oferim flori ?

Arta de a da flori este ceva care a fost încurajat în fiecare cultură. Un buchet proaspăt de flori a fost cu ușurință una dintre cele mai bune opțiuni pentru cadouri pentru a da de secole și este ușor de văzut de ce. Orice ocazie este potrivită pentru a oferi flori, deoarece acestea oferă modalitatea perfectă de a lumina ziua cuiva. Modul în care sunt aranjate buchetele de flori, culoarea și tipul de aranjament pe care îl oferiți, lucrează împreună pentru a transmite mai multe mesaje. Și este uimitor cât pot diferi aceste mesaje de la floare la floare. Deci, de ce dăm flori ca daruri? Și de ce această tradiție a fost atât de apreciată încă din timpurile preistorice? Iată câteva motive:

Aranjament floral Uca200 – vas de creamic Lisbon white (D20*11cm) – astilbe, trandafiri, eustoma, ornithogalum, mix green

Pentru a comunica emoțiile


Cel mai important motiv pentru care oferim flori în calitate de cadouri este să ne conectăm cu o emoție. Fie că este dragostea, bucuria, afecțiunea, aprecierea, simpatia, romantismul sau scuzele; dăruirea de flori comunică cele mai profunde sentimente în cea mai elegantă manieră. S-a spus că nicio tradiție nu este la fel de eficientă în comunicarea emoțiilor umane, așa cum este darul de flori in aranjamente sau buchete. Și există zeci de ani de cercetare și mitologii inspirate din punct de vedere cultural pentru a o susține.

În funcție de tipul de inflorescență , culoarea acesteia și modul în care a fost aranjată, florile vor dicta în cele din urmă emoțiile transmise între cel ce dăruiește si cel ce prim este. Ca sentiment generic, florile sunt un simbol al iubirii și al grijii. Dar acestea pot fi ușor amplificate pentru a adapta cadoul pentru orice ocazie.

Fericirea imediată


Unul dintre cele mai frumoase lucruri legat de primirea florilor este fericirea imediată pe care o simți. Chiar și când oferi, sentimentele de bucurie sunt de neprețuit. Acest sentiment instantaneu de fericire care este înfățișat prin flori demonstrează adevărată încântare și recunoștință creând un zâmbet instantaneu pe chipul cuiva. Această fericire imediată este mână în mână cu florile dăruite pentru ocazii speciale. Sărbătorirea unei zile speciale; cum ar fi ziua de naștere, aniversarea sau Ziua Mamei apelează la emoții precum fericirea extremă!

Când există fericire, există și pozitivitate. Florile au capacitatea de a face oamenii mai puțin singuri și triști. Acest efect pozitiv asupra stării de spirit a oamenilor este vizibil. Multi dintre noi mulți am apelat la oferirea de flori pentru a comunica diverse emoții. Cercetările arată că ne simțim mai puțin anxioși, agitați și deprimați după ce primim flori. Așadar, nu este de mirare că florile cadou fără motiv duc la sentimente de plăcere și satisfacție.

Pentru a inspira vizual


Efectul vizual al florilor are impact mult timp după ce le primim.

Folosit ca parte a decorațiilor interioare, florile pot oferi o atracție uimitoare pentru orice spațiu. Chiar și după ce florile au murit, uscarea florilor poate oferi rezultate plăcute din punct de vedere estetic. Florile sunt renumite pentru luminarea unui spațiu care menține acele sentimente de fericire și pozitivitate care durează mai mult. Adăugarea de flori la locul de muncă sau spațiul de acasă poate stimula productivitatea și promovează un mediu mai sănătos și mai fericit. Acestea pot fi folosite ca piese centrale sau pentru a adăuga culoare decorațiunilor interioare sau exterioare și inspira vizual mințile creative.

Sunt mereu la indemana

Florile cadou sunt la îndemâna accesibile. Deși pot fi foarte personale în ceea ce privește culoarea, tipul și aranjamentul; sunt, de asemenea, un cadou ușor de trimis atunci când nu sunteți sigur de ce să cumpărați. Dacă nu sunteți familiarizați cu gusturile persoanei în ceea ce privește cadourile preferate , dar doriți să le felicitați sau să le mulțumiți – trimiteți flori. Insa asigurați-vă că faceți o mică cercetare înainte , sau cere-ți sfatul unui florist pentru a evita trimiterea unor flori cu un mesaj greșit.

Buchet Uca170 – 17 trandafiri albi

Florile pe care le oferim sunt mai mult decât cadouri sau lucruri care se fac pentru ca asa e obiceiul..

Ele au rolul de a apropia oamenii, de a le aduce bucurii, de a-i face mai buni prin sentimentele pe care le trezesc în ei, de a livra emoții.

One Response to “De ce sa oferim flori ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *