Florarie online Tulcea - Livrare Flori și Cadouri în Tulcea - UCA FLOWERS - Strada Babadag Număr 18, Bloc 12, Scara A, Parter , Jud. Tulcea Email: comenzi@ucadecor.ro 0040769292406

Cum să faci florile să dureze mai mult

Florile sunt un cadou obișnuit pentru oricare dintre ocaziile speciale ale vieții și chiar momentele dintre ei. Un buchet de flori luminoase poate aduce veselie în orice spațiu și poate lăsa o impresie de durată, chiar și după ce au dispărut. Fie că ați primit un aranjament aniversar, un buchet de absolvire sau ați ales un buchet superb pentru masa de cafea, veți dori să le bucurați de ele cât mai mult timp.

Tristul adevăr este că buchetele de flori nu durează pentru totdeauna. Din fericire , există ghiduri și sfaturi puțin cunoscute pe care le puteți folosi pentru a asigura longevitatea florilor voastre. Descoperim tot ce trebuie să știți despre cum să faceți florile să dureze mai mult și chiar punem la încercare câteva teorii.

Sfaturi pentru îngrijirea florilor
Primul pas pentru ca florile tale să rămână mai proaspete este urmând câteva indicații de îngrijire a florilor. Folosiți sfaturile de mai jos pentru a prelungi viața înfloririi dvs. de la început.

Tăiați tulpinile

Tăierea tulpinilor florilor

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac după ce primesc flori este uitarea de a tăia tulpinile. Utilizați foarfece de grădină pentru a tăia de la unu la doi centimetri și tăiați în unghi. Tăierea tulpinilor într-un unghi permite un aport mai bun de apă, deoarece acestea nu sunt așezate pe fundul unei vaze. După tăierea inițială, asigurați-vă că vă re-tăiați buchetul de flori o dată la câteva zile.

Curățarea

Curățarea florilor

Scoateți orice frunze sub linia apei. Nu numai că vă va face buchetul de flori să arate mai bine, dar va preveni și creșterea bacteriilor. Unele flori, precum trandafirii, au petale de pază care sunt cele două sau trei petale exterioare ale florii. Eliminarea acestora va permite florii să se deschidă pe deplin. După tăierea inițială, ar trebui să vă verificați florile zilnic dacă există frunze și petale moarte sau libere, pentru a evita putregaiul bacterian.

Apa în mod înțelept

Hrana pentru flori

Este important doar să vă hidratați buchetul sau aranjamentul floral , dar să faceți acest lucru cu înțelepciune. Florile tale nu vor rezista mult timp fără apă, mai ales după ce li s-au tăiat tulpinile. După ce alegeți o vază curată, completați-o cu apă la temperatura camerei și adăugați un pachet de hrana de flori. Asigurați-vă că pachetul a fost amestecat corespunzător și că apa nu este prea diluată sau prea concentrată. De asemenea, este important să vă curățați bine vasele și să schimbați apa florilor la fiecare două-trei zile.

Evitați lumina directă a soarelui, căldura, curentul și fructele.

Flori - Evitați lumina directă a soarelui, căldura, curentul și fructele.

Florile dvs. vor dura mai mult într-o cameră cu temperaturi reci. Evitați afișarea lor în lumina directă a soarelui sau în apropierea aparatelor care generează căldură. De asemenea, veți dori să evitați zonele precum ferestrele deschise, orificiile de încălzire sau de răcire și ventilatoarele de tavan, deoarece acestea pot determina deshidratarea rapidă a florilor. De asemenea, nu ar trebui să vă afișați buchetul lângă fructe. Așa este, fructele prin procesul de maturare eliberează cantități minuscule de gaz de etilenă, care pot reduce longevitatea aranjamentului tău proaspăt.

Acum, că ai câteva trucuri în plus pe mânecă pentru a asigura longevitatea buchetelor tale, ar trebui să încerci unul singur! Parcurgeți colecția noastră de livrare de flori în aceeași zi și găsiți buchetul perfect pentru orice sărbătoare sau surprindeți pe cineva cu flori, fără niciun motiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *