Florarie online Tulcea - Livrare Flori și Cadouri în Tulcea - UCA FLOWERS - Strada Babadag Număr 18, Bloc 12, Scara A, Parter , Jud. Tulcea Email: comenzi@ucadecor.ro 0040769292406

Termeni si conditii – Uca Flowers

Identificare comerciantului online

Serviciul www.ucadecor.ro este oferit de S.C. UCA DECOR SHOP SRL S.R.L.

Date de contact :

comenzi@ucadecor.ro

0040769292406

str. Isaccei , Nr.39, Tulcea, Romania

CUI 40531435
J36/190/2019


Despre www.ucadecor.ro

www.ucadecor.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de S.C. UCA DECOR SHOP S.R.L. sunt produse noi.


Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.ucadecor.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ucadecor.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.ucadecor.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.ucadecor.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.ucadecor.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.ucadecor.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ucadecor.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.ucadecor.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
ucadecor.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

Confidenţialitate

Primim şi stocăm informaţiile de contact ale tuturor clienţilor noştrii şi le folosim pentru: confirmarea comenzilor, confirmarea de livrare, oferte speciale şi promoţii ale site-ului ucadecor.ro .

Datele personale rămân confidenţiale pentru orice persoană fizică sau juridică din afara cercului de angajaţi şi colaboratori ai www.ucadecor.ro . Informaţiile confidenţiale vor fi dezvăluite decât în situaţiile în care legea ne impune acest lucru.

Pe lângă informaţiile de contact, site-ul ucadecor.ro poate stoca, memora, utiliza informaţii de identificare (ex.: cookies, adresa ip, rezoluţie placă video etc.), a vizitatorului sau utilizatorului, cu scopul de a îmbunătăţii navigarea online a acestuia. Putem primi şi stoca informaţii personale ale utilizatorilor şi din alte surse decât cele existente pe site-ul ucadecor.ro.


Cum cumpar
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.ucadecor.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 
– identificarea si alegerea produselor 
– inregistrarea dvs. ca utilizator al ucadecor.ro 
– efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, si prin celelalte metode descrise pe pagina “Plata” iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.ucadecor.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

In conditiile in care, un anumit produs sau materie prima lipseste din stocul Ucadecor.ro, acestea vor fi inlocuite cu produse similare, cu acordul clientului, verbal sau scris.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Livrarea la domiciliu

Ucadecor.ro efectuează livrări la domiciliu. Intervalul orar ce poate fi indicat pe formularul de comandă, este un interval orar informativ. Încercăm şi reuşim de cele mai multe ori să ajungem la destinatie în intervalul orar indicat, dar nu ne asumăm nicio obligaţie în acest sens. În cazul în care, din motive obiective, nu putem efectua livrarea la data selectată din calendar în momentul plasării comenzii online, putem returna integral contravaloarea. Ucadecor.ro nu efectuează livrări duminica, decât în cazul în care vă este confirmată telefonic disponibilitatea.

Atenţie: Pentru oricare din următoarele situaţii, nu ne asumăm nicio obligaţie şi deasemenea nu vom returna integral sau parţial valoarea comenzii:

– destinatarul sau nicio altă terţă persoană nu se află la adresa de livrare indicată de cumpărător şi deasemenea destinatarul nu poate fi contactat telefonic;

– destinatarul nu se află în oraşul de destinaţie indicat de cumpărător în formularul de comandă;

– adresa de livrare indicată de cumpărător în formularul de comandă este greşită sau incompletă;

– destinatarul refuză preluarea comenzii.

Preţurile

Preţurile sunt exprimate în RON .Toate tranzacţiile se vor procesa în RON (moneda oficială a României). În cazul plăţilor în valută, banca noastră va efectua schimbul automat în RON la preţul de cumpărare din ziua respectivă.

Ne asumăm dreptul de a modifica preţurile pe site-ul ucadecor.ro oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *